Jump to content


Photo

Problem previewing report on screen


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 davidsstern

davidsstern
  • Members
  • 3 posts

Posted 12 July 2015 - 12:32 PM

I am having trouble previewing reports on screen.  Whenever I do I get an error message that reads:

 

Program Error  OLE error code 0x80040154: Class not registered

 

Does anyone know what I can do to fix this?



#2 Jim Byram

Jim Byram
  • Moderators
  • 7,340 posts
  • Gender:Male
  • Location:Framingham, MA

Posted 12 July 2015 - 05:50 PM

Run the installer. Select [Repair].

 

That should fix it.

 

There is an explanation in the pinned 'Tips' topic at the top of this forum. A module was not properly registered with the operating system during the program installation.

http://www.whollygenes.com/forums201/index.php?/topic/14260-tmg-v8-tips/#entry57483​



#3 enid

enid
  • Members
  • 2 posts

Posted 16 July 2015 - 07:22 AM

I am having the same problem. I am not very computer savvy. I backed up the file and got the following message "unknown member ROPROTECTIONMAN" i have never gotten this message before.

I installed the TMG v8 from the computer so do not have a disk. So how do I go to 'installer' ?

Also, why is this happening now since I was always able to view and print reports?



#4 Jim Byram

Jim Byram
  • Moderators
  • 7,340 posts
  • Gender:Male
  • Location:Framingham, MA

Posted 16 July 2015 - 01:37 PM

The TMG8 installer can be downloaded here...

http://www.whollygen...om/upgrades.htm






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users