Jump to content
Sign in to follow this  
Diane Hosler

how to reset lost color to a flag

Recommended Posts

When I switched to TMG,  I added a W to the ?,Y, N, in the 'Cleaned' flag for people who have been posted on line, which is a large number. The W was colored coded.  Suddenly the color is not there.  I can't figure out how to color back to the W flag.  Diane Hosler

Share this post


Link to post
Share on other sites

Colors are controlled by Accents.  File / Accent

Maybe the accent that you created for the flag Cleaned=W isn't loaded (assuming that it was saved).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a large data base.  As people are posted on line they were/are given a W flag which was in color, so I could instantly see when I went to their page that they were posted.  Now the color is missing on all those records.  The W designation is still there.  I have searched Terry's book for information on how to get that color back for those individuals with a 'W'.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

My answer still stands although your first post is confusing. You appear to have a Cleaned flag with a W setting for those people. So you need an accent for the flag Cleaned=W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I realize in being brief it was confusing.  I read further and have success in reestablishing the accent!  Thank you for being there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×