Jump to content


Photo

Lost Source


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 iamken

iamken

    KennyS

  • Senior Members
  • 99 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seal Beach California
  • Interests:Germans from the Volga area of Russia

Posted 30 December 2007 - 08:52 PM

TMG V7
I am missing a source and discovered it occurred when I was still in 6.12 or even before that.

Whats so odd is I added another one and then tried to renumber it to the number that I lost and it says it is in use so is it lost or just not showing up on the master source list.

I have run Validate, reindex to no good results.

Is there anybody had this problem? Anyway I can fix this as I do not treasure of going thru all those citations. It is the 1798 Census of an entire village so one can see it would be a chore.

Please help me :wallbash:
Kenny
Kenny

#2 Terry Reigel

Terry Reigel
  • Moderators
  • 4,643 posts
  • Gender:Male
  • Location:Boone, NC

Posted 01 January 2008 - 12:06 PM

Kenny,

How do you know it's "missing?" If the problem is that you don't see it in the Master Source list, click the More button in the lower right corner of that screen. The source should appear.

Inactive sources don't appear in the Less mode. You change the active status from the General tab of the Source Definition screen.


By the way - you posted this in the Site issues section - which is intended for issues about using this forum. I'd guess that's why nobody saw it until now. Issues about TMG should be posted in the Support Fourms issue, in the TMG 6 or TMG 7 forums as appropriate.
Terry

See my Tutorials and Articles on using TMG at tmg.reigelridge.com

The Second Edition of my book, A Primer for The Master Genealogist, is still available
. For more information see my website.

#3 iamken

iamken

    KennyS

  • Senior Members
  • 99 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seal Beach California
  • Interests:Germans from the Volga area of Russia

Posted 03 January 2008 - 07:21 AM

Kenny,

How do you know it's "missing?" If the problem is that you don't see it in the Master Source list, click the More button in the lower right corner of that screen. The source should appear.

Inactive sources don't appear in the Less mode. You change the active status from the General tab of the Source Definition screen.
By the way - you posted this in the Site issues section - which is intended for issues about using this forum. I'd guess that's why nobody saw it until now. Issues about TMG should be posted in the Support Fourms issue, in the TMG 6 or TMG 7 forums as appropriate.



thanks Terry
As always you come thru, it was inactive but I do not know how that happened

I get very confused in posting, I never seem to get to the right place, but I can still learn
Kenny
Kenny




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users