Jump to content


Photo

Reports won't generate from a gedcom imported file


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Miss Congenealogy

Miss Congenealogy
  • Members
  • 5 posts

Posted 03 May 2012 - 05:56 PM

I imported a gedcom (Legacy originated), all looks OK except....no reports will generate properly. Journal and Descendant (reports and charts) will only list generation 1, and only 1 person: "an unknown person."
I'm a longtime TMG user, I've generated these reports dozens of time on my own dataset; in fact, my data set works properly on these reports, but when I open up the (imported gedcom) file, there are no descendants, nothing beyond that one person.

B

#2 Virginia Blakelock

Virginia Blakelock
  • Moderators
  • 3,126 posts
  • Gender:Female
  • Location:Ohio

Posted 03 May 2012 - 06:08 PM

Check the surety settings for those reports. To include everyone the settings for No Threshold and Include blank surety should both be ticked.

Virginia
Win7 Professional x64

#3 Miss Congenealogy

Miss Congenealogy
  • Members
  • 5 posts

Posted 03 May 2012 - 08:33 PM

Virginia, did my huge sigh of relief blow through your office? This worked. A million thanks.
B

#4 Virginia Blakelock

Virginia Blakelock
  • Moderators
  • 3,126 posts
  • Gender:Female
  • Location:Ohio

Posted 04 May 2012 - 06:02 AM

Virginia, did my huge sigh of relief blow through your office? This worked. A million thanks.
B


B -

I'm glad it solved the problem. My office is actually a corner of an unused bedroom <g>. We moderators are just other users who volunteer to help where we can. The problem you had comes up a lot.

If you are new to the WG forum, be sure to check out the Visual Chartform Forum. It is an active forum with lots of chart examples and information on custom colors. And, if you haven't tried the v8 tag type color option - and other layout customizations, there are examples in the thread here.

Virginia
Win7 Professional x64




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users