Jump to content

Recommended Posts

I am not sure if my problem is within TMG or SS. My project consists of two data sets.  With only one dataset (Unaligned) opened a report using lists of people with the flag ‘unaligned’ and no for ‘living’ setting shows 1711 people.  However, when I run Second site using people setting ‘include based on flag’ – unaligned and exclude living it only shows 284 people.  I must be missing something but I cannot figure what. Can someone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Second Site will only recognize people in one Data Set. Which Data Set do you have it set to use? Is that the same one that you found 1711 people in?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it is set to the dataset 'unaligned' which is where I got the list of 1711 people with a tag of 'unaligned' set  yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wait- is there a place in second site where it should be set to the unaligned dataset?  It is set to the project that contains the two datasets "worden" and unaligned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. In Data > Database section, when you set the Database, if you have more than one Data Set Second Site asks you which one to use. I think you need to go back to that section in Second Site and re-set the Database. If you are using Selected Tags in that same screen you will need to reset them after you change the Database setting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you very much.  I think I knew this at one time but I neglected this step this time. How stupid of me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×