Jump to content


Photo

Where are all my previous posts?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 MsScarlet1957

MsScarlet1957

    TMG User since V.4

  • Members
  • 38 posts
  • Gender:Female
  • Location:Columbus, Ohio

Posted 20 January 2006 - 08:00 AM

I am trying to find an old post I made, and to print out the response I found helpful from someone.
Under my name in the left column it shows that I have posted "55" posts to this board
I go to my name and click on "find all posts by this member" or something similar to that wording...
and it brings up only 14 results.
None of which contain the post I am looking for.

This list of results includes my very first post, so it does not seem to be restrictive to dates.
There are not links to more "pages" at the bottom of the results page.

Where are the other thirty posts I made?
:unsure:
I have tried various searches and not found the message(s) either.
Of course I can not remember the name of the topic exactly..
but putting a one word search has not brought it up.
Visit My Website
My Computer (which I built myself):
WinXP Professional- Service Pack 2
Dual Core AMD Opteron Processor 165
1.81 GHz
RAM: 2.75GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce 7600GT
Hard Drives: SATA 120G
Backup drive: 20G (on board)
Backup Drive: SATA 160G (removable)

#2 Virginia Blakelock

Virginia Blakelock
  • Moderators
  • 3,178 posts
  • Gender:Female
  • Location:Ohio

Posted 20 January 2006 - 08:54 AM

I am trying to find an old post I made, and to print out the response I found helpful from someone.
Under my name in the left column it shows that I have posted "55" posts to this board
I go to my name and click on "find all posts by this member" or something similar to that wording...
and it brings up only 14 results.
None of which contain the post I am looking for.

This list of results includes my very first post, so it does not seem to be restrictive to dates.
There are not links to more "pages" at the bottom of the results page.

Where are the other thirty posts I made?
:unsure:
I have tried various searches and not found the message(s) either.
Of course I can not remember the name of the topic exactly..
but putting a one word search has not brought it up.

<{POST_SNAPBACK}>


The forum was maliciously hacked in September of last year and most or all forum messages were deleted. See BobV's announcement at the time :

http://www.whollygen...?showtopic=3998

The messages had become a great resource and I really miss them. For a while I could occasionally find an old message cached on Google, but no longer.

Virginia

Edited by Virginia Blakelock, 20 January 2006 - 08:57 AM.

Win7 Professional x64

#3 MsScarlet1957

MsScarlet1957

    TMG User since V.4

  • Members
  • 38 posts
  • Gender:Female
  • Location:Columbus, Ohio

Posted 24 January 2006 - 03:17 PM

:o I had not seen that post and that is really a shame!
Also I see Bob V. says posts are NOT kept after a certain amount of time from the support forums, I wonder why that is?
I think the need would be to preserve all past questions, so the same stuff don't have to be re-hashed over and over in the future.
Well thank you anyways, and I am REALLY sorry I did not print out that past posting of mine now!
It is gone forever!
I took for granted (ignorantly) that the support forum was all archived and preserved!
Visit My Website
My Computer (which I built myself):
WinXP Professional- Service Pack 2
Dual Core AMD Opteron Processor 165
1.81 GHz
RAM: 2.75GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce 7600GT
Hard Drives: SATA 120G
Backup drive: 20G (on board)
Backup Drive: SATA 160G (removable)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users