Jump to content


Photo

Validating File Integrity


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Lil

Lil
  • Members
  • 2 posts

Posted 05 May 2014 - 06:02 AM

I have TMG version 8.06. I have just changed my computers from Windows XP to Windows7.

 
In Windows XP the path for my external exhibit folders was:

C:\Documents and Settings\All Users\Documents\a new genealogy\A ancestor photos photos 4-26-12\

Windows 7 does not have a folder named "All Users" so I have frowny faces for all my exhibits.

I copy pasted this folder : "...a new genealogy\A ancestor photos photos 4-26-12\" into a the TMG EXHIBITS folder.

I changed PREFERENCES > EXHIBITS to the new folder.

Then:
I selected MAINTENANCE > VALIDATE FILE INTEGRITY.

In VFI I selected
SPECIFY THE FOLDERS TO SEARCH &
SEARCH FOR MISSING EXTERNAL EXHIBITS.

PROGRESS starts and reads "Validate File Integrity - Checking physical file integrity. . ."  That progress hasn't changed from "1% completed" over several hours. Am I missing something?

 

I "think" I followed instructions in this post for changing folders but it may not be relevant to what I am attempting. Thanks for help.

Lil

Exhibit Folder Path in v9 Different Than in v8 - The Master Genealogist v9

   
meta_image.png
 
Exhibit Folder Path in v9 Different Than in v8 - The...
Exhibit Folder Path in v9 Different Than in v8 - posted in The Master Genealogist v9: I upgraded from TMG v8 to TMG v9, and I transferred my old database to th...
 
Preview by Yahoo
 
 
 


#2 Lil

Lil
  • Members
  • 2 posts

Posted 17 May 2014 - 06:06 AM

Resolved. At least one of my Windows7 computers put exhibits in a folder TMG recognized: "Public." (in case anyone else is having this problem)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users