Jump to content


Photo

F2 Key no longer working


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 RadioHead33

RadioHead33
  • Members
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saint John, NB, Canada
  • Interests:Genealogy, Travel

Posted 09 August 2017 - 09:27 PM

Using MG Gold v9.01.000.

 

All of a sudden the F2 key to find people or to find places, no longer works.  I have no idea why.  Any ideas?

 

.


Life is good... except for the bad parts.

#2 Jim Byram

Jim Byram
  • Moderators
  • 7,326 posts
  • Gender:Male
  • Location:Framingham, MA

Posted 10 August 2017 - 05:13 AM

Run the TMG v9.01 installer and select [Repair].

 

If you don't have the installer, it's a good opportunity to update to v9.05. The download link for the installer is here...

http://www.whollygen...nstallers-v905/



#3 RadioHead33

RadioHead33
  • Members
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saint John, NB, Canada
  • Interests:Genealogy, Travel

Posted 04 September 2017 - 11:42 AM

Hello again:  I did download v9.05, but now TMG won't open.  When I try to restore from backup, I get the error message:  "ErrorMarker: Cannot load 32-bit DLL c:\windows\system32\bblistviewv.ocx.        113 TMGAPPOBJ.REGISTERCONTROL".  When I hit "abort" another error message comes up.  Any thoughts?


Life is good... except for the bad parts.

#4 Jim Byram

Jim Byram
  • Moderators
  • 7,326 posts
  • Gender:Male
  • Location:Framingham, MA

Posted 04 September 2017 - 12:40 PM

Run the TMG v9.05 installer and select [Repair]. A control wasn't properly installed.

 

It might help to explicitly run the installer as administrator. Right-click on the installer and select 'Run as administrator'. Then select [Repair] from the choices.



#5 RadioHead33

RadioHead33
  • Members
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saint John, NB, Canada
  • Interests:Genealogy, Travel

Posted 06 September 2017 - 12:46 PM

Well, I got the v9.05 installer to work as administrator, and got it all configured, but the F2 key still does nothing.

 

Anything else it could be?  Thanks very much for your help this far.


Life is good... except for the bad parts.

#6 Jim Byram

Jim Byram
  • Moderators
  • 7,326 posts
  • Gender:Male
  • Location:Framingham, MA

Posted 06 September 2017 - 03:44 PM

You're not running on a notebook that uses the function keys for the computer functions by default? In this case, getting a function value requires typing the function key while pressing the Fn key. You can change which set of keys is default in the notebook setup.

 

Another possible issue might be that another application is using the F2 key and interferes with TMG using it.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users