Jump to content


Photo

can no longer add a tag to a record

Add tags

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dlz

dlz
  • Members
  • 9 posts

Posted 10 March 2017 - 07:18 PM

I have lost the ability to add any tags to a record. I can use control-U for burial, or control-d for death and control-b for birth but selecting such a tag does nothing.

 

What must I do to recover that functional characteristic? thanks



#2 dlz

dlz
  • Members
  • 9 posts

Posted 11 March 2017 - 06:05 AM

I noticed this in a related topic - "I must have accidentally clicked on "Filter for Primary Events". "

 

If I've done that, where do I find the page with the filter for primary events? I've been in the Help section without much help so far. Thanks for the help.



#3 Terry Reigel

Terry Reigel
  • Moderators
  • 4,609 posts
  • Gender:Male
  • Location:Boone, NC

Posted 11 March 2017 - 08:03 AM

Right-click on any tag in the tag box. Half way down is "Filter for..." Open that submenu and click on what ever has a check box in front of it.


Terry

See my Tutorials and Articles on using TMG at tmg.reigelridge.com

The Second Edition of my book, A Primer for The Master Genealogist, is still available
. For more information see my website.

#4 dlz

dlz
  • Members
  • 9 posts

Posted 11 March 2017 - 05:22 PM

Terry,

thank you more than you may know. I unsuccessfully tried to find the location where the filter was set. If it is there, the Help files to find it didn't help me!

Dennis



#5 Jim Byram

Jim Byram
  • Moderators
  • 7,235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Framingham, MA

Posted 11 March 2017 - 05:52 PM

A screenshot of exactly what Terry described is attached. You should select any of the four filters that have check marks to clear the filters.

Attached Thumbnails

  • filters.jpg






Also tagged with one or more of these keywords: Add, tags

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users